Αποστολές

Για τις παραγγελίες εντός Αττικής, η παράδοση γίνεται από υπάλληλο του CABERNET με ίδιο μέσο, ή με συνεργαζόμενη εταιρεία courier. Για τις εκτός Αττικής παραγγελίες χρησιμοποιούμε αποκλειστικά εταιρεία courier.

Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, τότε η παράδοση για εντός Αττικής παραγγελίες θα γίνει εντός 1-4 εργάσιμων ημερών από την επόμενη μέρα της εξόφλησης. Λόγω του κορωνοϊού, οι παραγγελίες εκτός Αττικής ενδέχεται να καθυστερήσουν σημαντικά.

Η CABERNET Ε.Ε. δίνει τη δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης των παραγγελιών εντός Αττικής, εφόσον η παραγγελία γίνει Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι τις 13:30 και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή αποστολής email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info[at]cabernet.gr. Η δυνατότητα αυτή ισχύει για προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα και η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στα 12€.

Αποστολές Τιμολογίων

Υπάρχει η δυνατότητα διαχωρισμού της διεύθυνσης αποστολής με τη διεύθυνση χρέωσης κατά την καταχώρηση της παραγγελίας. Εάν επιθυμείτε το τιμολόγιο της παραγγελίας να αποσταλεί σε διαφορετική διεύθυνση από τη διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας, ενημερώστε μας μέσω του πεδίου “παρατηρήσεις” ή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info[at]cabernet.gr.

Αποστολές Χονδρικής

Οι τιμές στον κατάλογο χονδρικής δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Για αποστολές άνω των 800€ το κόστος των μεταφορικών βαραίνει το CABERNET. Για παραγγελίες κάτω των 800€ το κόστος αποστολής βαραίνει τον πελάτη.

Επιστροφές

Σε περίπτωση ελαττώματος προϊόντος και εφόσον το ελάττωμα δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του πελάτη, η CABERNET E.E. οφείλει να αντικαταστήσει το εν λόγω προϊόν. Ο πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει εντός 7 ημερολογιακών ημερών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info[at]cabernet.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2291071938 και να αναφέρει το πρόβλημα. Για την αντικατάσταση απαιτείται το παραστατικό αγοράς (απόδειξη ή τιμολόγιο). Έξοδα αποστολής για την επιστροφή και την αντικατάσταση του προϊόντος σε αυτή την περίπτωση βαραίνουν την CABERNET E.E.

Φροντίζουμε καθημερινά ώστε κάθε προϊόν που φτάνει στα χέρια σου, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Αν για κάποιο λόγο αυτό δεν συμβεί, επικοινώνησε μαζί μας είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω email και θα βρούμε μαζί την λύση.